måndag 21 maj 2012

Videoinlägg och tulpanstjälkar

Tulpanstjälkarna riskerar att hamna under gräsklipparen. De lovade ju bra fiske...jaja får lära mig läsa dom lite bättre. Vi har tre filmklipp från gårdagen där b l a Palle visar upp lite uppvärmningsövningar. Fiske gick som sagt åt helvete fullständigt, för Micke och mig var det dock väldigt glädjande att Palle inte fick något alls ;-) Vi provade grynnor, vikar, inlopp till vikar, grynnor utanför vikar. Några fick vi men inte som vi hoppades.10 kommentarer:

 1. Det är så vackert att ögonen tåras......Den kepsen Micke har fiskar annars kanon nu =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Velade fram och tillbaka om jag skulle ta den gamla klassiska eller den nyare modellen. Gick på säkerhet och det visade sig vara rätt drag.

   Radera
 2. Var det en liten spinnare i ryggsäcken....

  SvaraRadera
 3. I ryggsäcken fanns kylklampar så dragen skulle hålla exakt rätt temp och fiska effektivt från första vevtaget! Inget lämpas åt slumpen och kanske kommer det ett inlägg om våra knåp och knep!

  SvaraRadera
 4. Verkar vara mycket snack o lite hockey här. När kommer det filmer på fiskar ni fått?;-) Själva har vi på 3 dagar fått 16 gäddor där guldkornen ligger på 6,7 o 8,4. :-D  Thé JerkNerds

  SvaraRadera
 5. Denna blogg går ej ut på att visa skrykfiskar, finns så många av den sorten. Vi skulle nog kunna lägga upp foton här som får de flesta att bli avundsjuka...

  SvaraRadera
 6. Bara lugna o fina Alfred jag skämtar givetvis. Tror säkert att ni har en del kort i ärmen om det behövs. Bloggen i övrigt har ju rätt högt i tak så jag försökte hetsa er lite bara.
  Ha d gott


  The JerkNerd

  SvaraRadera
 7. Det förstod jag, blev lite fel. Grattis till fina fiskar förresten:-)
  Alfred/jesper

  SvaraRadera