fredag 11 maj 2012

Snabbtur

Tog en snabbtur igår. Märkligt trångt på det stället jag var. Vi har rätt lång kuststrecka i byn men det har blivit trångt senaste tiden....jaja i med jerken och hugg i andra kastet, fjärde kastet och sedan dröjde det nog 10 min innan jag landade en liten. Hade ett hugg till innan jag flyttade mig bort från stället. Landade en liten till innan jag tänkte ge upp, tog ett sista kast och hade en mini som missade hugget med en decimeter. Hade nog inte utvecklat synen än...Det var Hi-Lojerken som var på igen, något märklig gång men den sticker i alla fall ut. Gäddorna har väl tröttnat på bustergången.. ;-) Kanske därför Micke firar, nåja, "stora" triumfer med sina trollingskedar....

Vi har spottat ut inlägg senaste tiden  och eventuellt så kommer det ett i helgen också. Det varnas dock för hårda vindar så vi får se om den blir en båttur i morgon.

8 kommentarer:

 1. Var det du dom var på Mjöviksstrand? Isf efter att du lämnat tog sonen o jag 5 gäddor, den största på 4,3 kg.

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Var där igår. Kul att ni hade lycka. Ni såg båda ut som tonåringar tyckte jag. Måste byta krokar, driver inte in dom. Krokar inte en bråkdel av huggen, frustrerande. Tack för att du läser bloggen.

  SvaraRadera
 4. Tonåringar? Låt inte dom sexiga regnställen lura dig!:-P. Vi missade o klantade en del oxå, lite kalla o stela fingrar. Var på ett annat ställe innan men där blåste det väl saftigt.

  SvaraRadera
 5. Jo det var lite kyligt. Varit ute något mer?

  SvaraRadera
 6. Var ute idag, men det gick trögt. Många andra båtar ute, snackade med ett par o det gick lika trögt för dom. Annars skönt i solen.

  SvaraRadera
 7. Inte så konstigt, har varit väldigt lågt vatten senaste veckan men igår när jag var nere en stund så steg vattnet väldigt snabbt. Tycker aldrig det är bra fiske när vattnet stiger eller sjunker snabbt. Hade en plog efter igår som gjorde svallvågor som Polenfärjan ;-)

  SvaraRadera
 8. En snabb o stor plog som kommer från sidan är riktigt läckert. Med ytgående bete är det nästan halva nöjet. Tog en kort tur ikväll men kammade noll. Träffade ett glatt gäng fisketurister från Jönköping, dom var glada trots att det gick trögt. Skall tydligen vara runt staun resten av veckan. Hoppas det går lite bättre för dom framöver.

  SvaraRadera