fredag 4 maj 2012

Sonen fick drilla

Har hållt på att såga lister i vinkel och fick tuppjuck efter en stund...Frågade sonen (-03a) om han ville hänga med ner till havet för att fiska lite, jag fiskar och han pratar. Givetvis får han veva in ibland. Först provade vi liten stund på läsidan innan vi gick över till sidan där vinden låg på. Vi skulle ju bara vara iväg en dryg halvtimme och hade fiskat i 15 minuter på läsidan så några kast fick det ju bli på andra sidan udden.

Hade nog inte räknat med så mycket kontakt på så kort tid. Hade några hugg och efterföljare innan jag krokade en och lämnade över spöt till grabben men den släppte under överlämnadet av spöt. Men något kast senare var det dags igen och då fick han  in den. 


Väldigt kul att han fick känna på lite spöböj. Vi fortsatte några minuter till och landade en nästan direkt efter.  Vi tänkte byta plats och flytta 40 meter längre in men då kom några av byns ungdomar och skulle grilla så vi kände oss nöjda och åkte hem. Det var ingen storlek på gäddorna men det är alltid kul när man har kontakt i     vart tredje kast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar