tisdag 14 februari 2012

Hockey och fiskekurser

Inte bara är vi fiskesugna, vi är galna i hockey. Vi är alla sprungna ur Karlskrona IK men den föreningen finns ju inte mer så nu är det Karlskrona HK som tillkom ur ruinerna från KIK. Själv är jag med på isen i ett av våra ungdomslag, S.altvobbler (Palle) är på isen med våra målvakter på ungdomssidan och spelar även med veteranlaget. Pålle är stjärnbloggarn som har en mycket välbesökt blogg om hockeyn här i staun, det pratas redan om att han ska bli dubbad till Sir Pålle. Sen har vi ju hangaroundmedlemmen Joppe som är fd a-lagsspelare i klubben. Vi kan givetvis allt om hockey och har alltid dom rätta svaren på varför det går si och så.

I morgon är det då dags för derby mot Olofströms IK. Låt oss kast ut, göra ett riktigt mothugg, drilla snabbt ta upp och klubba! Catch and release kör vi bara med lagen utanför länet....

I pauserna snackas det ibland givetvis fiske. Vem glömmer inte höjdpunkten när S.altvobbler och jag fick en fin fiskehistoria spisad för oss. Det hade visst fångats en enorm gädda med nät på vinterfiske...den var så stor så att man fick filea den med motorsåg :-D Vi fick båda plocka upp våra öron från bänkraden nedanför och låna lite snabblim för att få dit dom lite provisoriskt.

Finns det mer hockeytokiga sportfiskare där ute? Eller fisketokiga hockeyspelare?

Snart kommer det kurser på bloggen: "Den nya skuggningen av bakgrunder" "jerkteknik med Palle" och 20poängskursen " Spinnfiske med vevstopp" med Stjärnbloggaren. Vi utlovar filmsnuttar och bilder under våren.

1 kommentar: