söndag 8 april 2012

Vi finns

Ja vad ska man säga, senaste veckorna har varit sjuka. Vi har inte haft tiiiiiid med fiske då alla på bloggen är fanatiska hockeysupporters till Karlskrona Hockeyklubb. Vi är inte bara supporters utan 2 av oss har lite uppdrag som ungdomsledare och den tredje hade en blogg som lades ner idag. ( khkhockey.blogspot.com )

Först och främst vill vi gratulera KHK till den allsvenska platsen.

Nu över till denna bloggen igen. Vi har under dessa veckorna bloggen legat i lite sömnläge fått massor av sms, mail, twitter, telefax, brev, brevduvor och ryttare med handskriven post. De allra flesta har varit mycket positiva och oroliga var vi har tagit vägen. "Kommer bloggen läggas ner? Är ni sjuka? Ligger internet nere? Får ni ingen fisk?"

Vi beklagar att vi inte varit tydliga med vad vi hittat på, vi ska bli bättre på att kommunicera med våra anhängare och supporters. Vi ska stå där och ljuga likt bagdadbob om det så behövs.

Sen över till resterande delen av meddelandena vi fått. Dessa har uteslutande kommit med ryttare och handskrivna brev skrivna med gåsfjädrar. Så här kan dessa ha sett ut. " Ni är bara några j##¤%%# medgångsfiskare som köper era drag färdiga och köper fisken på Holst fiskaffär. Ni sitter inte och täljer era vobblers själva."

Ja vad kan man säga om detta då...Jo vi har följt hästskiten på skogsvägarna och lokaliserat hyddorna till Harasjömåla utanför Olofström. Man undrar då lite hur man tänker för regnbågarna där har inte simmat från Nya Zeeland och Kanada upp i små bäckar för att slutligen nå Harasjömåla. De har inte tagit sig dit för att det är så fint och friskt vatten. Visst är området fantastiskt men regnbågarna är inte där för den saken. Man har helt enkelt fått betala dyra pengar för att få dit dom, dessutom är dessa bågar ofta av med hälften av fenorna så det är bara halvfart på dom också. Själva fiskar vi efter krokodiler ute i havet som har full kraft i musklerna, krutpaket helt enkelt som aldrig ger sig. Tänderna är respektingivande och biter så fort dom får chansen.

Nu kommer dom flesta få läsa detta direkt men vi lovar att vi skickar upp en ryttare till Harasjömåla med detta innehåll.

Här kommer komma gobitar på bloggen under våren, flera filmklipp och tips hur man bedriver ett framgångsrikt fiske, nåja...

Vi ses där ute på havet!!

Följ oss på twitter @khkhockey  @HFkhkforum

3 kommentarer:

  1. Va ??? Är inte regnbågen naturlig i flugströmmen? Fy fan.

    SvaraRadera
  2. en riktigt chock, förlåt för att jag förstörde din verklighet ;-)

    SvaraRadera