onsdag 10 juli 2013

Guldtoffeln och fisket i bilder 7/7

Idag var hela redaktionen samlad för prisutdelning av Guldtoffeln med efterföljande fiske.  Vi samlades på bryggan för högtidlig utdelning. Årets pristagare blev ju Mikael Pålsson FD ägare av Fiskemagasinet, fd storbloggare om Karlskrona HK,  fd stordräpare av vårbesor, fd storjägare på skogens vilt,  fd öringkung längs kusten, fd det mesta.  Numera är han bara guldtoffel.  

Det var inget svårt beslut för juryn att utse Micke som vinnare. Ingen annan kandidat las fram. Palle och jag gissade att Joppe möjligtvis skulle få en röst men då Micke uteblev från omröstningen så klarade sig Joppe. 

Nåja tillbaka till prisutdelning! Vi hade hyrt in en enmannsorkester som spelade öresundavisan,  vi hade bubbel och snittar bara för att vi skulle bejaka Mickes kvinnliga könshormoner. 

Vi gav upp 20 minuter efter utsatt tid då Micke inte hade dykt upp. Vi var rätt besvikna i o med allt vi hade fixat. Palle tog upp mobilen för att kolla Facebook för där kan man se allt toffeliri.  Jo men Micke tofflade på och vi besikna på bryggan nickade åt varandra smålog lite när besvikelsen rann av oss. Vi tänkte för oss själva att det var inga tvivel om att vinnaren var värdig. 

Nedan ser vi en bild av Micke med priset, dock är det ett fotomontage då ingen av oss sett till Mikael på ett tag. Men vi kan efter en facebookrunda intyga att vinnaren är lika glad i verkligheten som på bilden för priset. 

Vi tog våra saker och innan vi gick i båten önskade vi varandra ett kärleksfullt lycka till. Bilderna från turen kan ni se nedan. 
//med pennan Jesper
Den som saknar Micke hittar honom ibland på KarlXI.se eller på twitter under @khkhockey för toffelsnack. Mig hittar ni på twitter för hockey och fiskesnack @khkforum
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar