måndag 18 juni 2012

Positiv fisketur

Vissa turer är det skönt att fiska själv men igår hade jag gärna haft med någon då huggen hade räckt till en till. Riktigt kul liten tur men många och rejäla hugg. Den största landade var en 5+, hade även en telefonstolpe efter. Skulle gissa upp mot tvåsiffrigt...Några minuter senare small det på ordentligt på samma ställe men tyvärr släppte den efter bara några sekunder.

Var med om en lustig grej. På väg till en ny sten så vadade jag över en nästan helt instängd liten plätt med vatten. Det var inte mer än 20 cm djup och mycket grönt sjögräs. Där skrämde jag 4-5 gäddor som bara stod med någon meters mellanrum. Detta var i stort sätt uppe på land. Skrämde även en annan gädda som stod lika grunt. Ingen gädda som jag hade kontakt med igår var på djupare vatten än 1 meter.2 kommentarer:

 1. Låter härligt! Synd bara på den stora! Men du kanske sparar den till nästa gång?
  Så ska en fiskerapport skrIcas. Seriöst...;-)
  Mvh Kalle team Jolly Roger

  SvaraRadera
 2. Haha, vi har haft ett par stora stockar efter senaste tiden men ingen som ens gjort utfall. Denna bara seglade efter lite lugnt och gled under jerken och förbi när den närmade sig mig. Pulsen gick upp liiiite ;-)Det är några mäktiga stockar man vadar bland.

  Gör ett nytt försök i morgon, då med sällskap. Vi går säkert blankt då..

  SvaraRadera